Titols i resum a tot arreu

Divendres 17 d'abril a les 19h

A càrrec de Pere Closas. soci d'aster.
Es suggereix que les persones que vulguin participar visualitzin prèviament el video de la conferència TED “How LIGO discovered gravitational waves”.  Està en castellà i té una durada de 13,5 minuts.
Gabriela González, ponent de la conferència, és una investigadora argentina associada al projecte LIGO. Exerceix de portaveu del projecte.
Link del video: https://www.youtube.com/watch?v=0txtVkBUdSQ; també es pot buscar per paraules clau.
En un moment determinat del video la ponent es fa la pregunta “¿Para qué sirven las ondas gravitacionales?”. (Temps del video 9:38).
Es suggereix que en aquest moment s’aturi la projecció i que cadascú es faci, i intenti respondre, la pregunta i, un cop feta aquesta reflexió, faci un petit escrit (se deu a vint línies) reflectint la seva resposta. Fer l’escrit en un suport informàtic (preferiblement Word o PowerPoint).
Un cop fet aquest exercici, es pot acabar de veure i gaudir el video, però seria convenient que ja no modifiqui l’escrit. El proper divendres 17 es podran publicar (Zoom té una eina que permet alternar la visualització de la cara del conferenciant (de la Webcam) amb un document presentat a la pantalla de l'ordinador. Esperem que sigui un canvi d’impressions agradable i profitós.
Es posarà al canal #activitats de l'slack.
Us esperem.

Data: 17/04/2020
Hora: 19 : 00
Duració: 2 Hores 
Localització: On line
Contacte: activitats@aster.cat
Telèfon: 93 451 44 88
Cost: Activitat per a socis (gratuïta)
Més sobre...: projecte ligo

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva