Titols i resum a tot arreu
Divendres 22 de maig a les 23h: Astronomia Golfa

A càrrec de Pere Closas. Soci d'Aster.
Probablement durant un temps llarg no ens serà possible trobar-nos, sigui en les sortides d'observació o sigui el local d'Aster.
Caldrà tenir en compte la paraula més usada aquests dies, les fases del desconfinament; però també un grau raonable de seguretat i les aprensions de cadascú davant d'un risc en els contactes o en els desplaçaments que possiblement no serà nul. Quan ens ajuntem a Aster, sigui per escoltar una explicació d'un company o per veure i comentar un video o per compartir amb altres aficionats les imatges d'una nit d'astrofotografia en el fons busquem quelcom de més; tot allò que es pot fer abans o després de l'activitat més o menys reglada: la conversa distesa, el plantejament d'una dificultat o la discussió d'una possible solució en un agradable clima de companyonia.
Tot això ara no ho podem fer. Tenim el succedani de les activitats a la xarxa. No és el mateix, però com que és l'únic que ens queda, val la pena que procurem d'aprofitar-lo tant com es pugui.
Aquesta és la raó per animar-vos a participar de tant en tant en alguna de les propostes.
Donat que algunes persones han manifestat que no poden apuntar-s'hi per dificultats amb els horaris o fins i tot altres obligacions o compromisos socials o familiars, hem pensat que potser de forma molt esporàdica es podria pensar alguna cosa en horaris no habituals. Aquesta és la raó per proposar-vos de trobar-nos en una sessió, que per les hores i potser pels temes, hem pensat denominar La Sessió Golfa.
Farem una aproximació a algun tema astronòmic de forma potser un punt heterodoxa, lluny de la seriositat amb què sovint embolcallem els temes de ciència. Tranquil·litzeu-vos... res contra la moral o els bons costums. 
Ens trobarem aquest divendres a les 11 de la nit, en una primera sessió.
Veurem un vídeo (que per evitar spoilers - com es diu ara - no anunciarem), que penso que més d'un pot trobar entretingut, el comentarem i, quan tothom qui vulgui haurà dit la seva, plegarem. 
Ha de quedar clar que si per raons meteorològiques s'hagués de dedicar aquesta nit a l'observació astronòmica , aquesta sessió quedarà per una altra jornada.
Apunteu-ho a l'agenda o poseu-vos un avís en el dispositiu habitual.

 
Data: 22/05/2020
Hora: 23 : 00
Duració: 4 Hores 
Localització: Webex On line
Contacte: activitats@aster.cat
Telèfon: 93 451 44 88
Cost: Activitat per a socis (gratuïta)

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva