Titular notícies

PORTES OBERTES ESPAI VIL·LA URÀNIADiumenge 22 d´Octubre - PORTES OBERTES ESPAI VIL·LA URÀNIA
Tal com s'avia anunciat avui hem anat a visitat les instal·lacions del nou Centre Cívic Vil·la Urània,  al número 29 del carrer de Saragossa (Via Augusta). En Lluís Casamitjana i altres membres de la Junta ens han explicat com funcionaran les sales.
La històrica finca va ser l'observatori astronòmic de Josep Comas i Solà.
Es tracta d'un "portes obertes" coincidint amb el "48h BCN OPEN HOUSE" per conèixer les possibilitats de fer-hi xerrades i altres activitats en els espais interiors i també les terrasses des d'on es podran fer observacions astronòmiques diurnes o nocturnes del cel de Barcelona.

Per veure les fotos: Aquí

Més, sobre...: portes obertes , vil·la Urania
Últimes Notícies