Titular notícies

PRADES APAGA ELS LLUMS
El dissabte 20 de juny del 2020 tornem a apagar els llums de tot el poble de Prades per fer un toc d'atenció vers la protecció dels cels foscos i celebrar una festa d'astronomia. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Prades celebrem la segona edició de "Prades apaga els llums i encén els estels". Estem convidant a totes les persones que estimen l'entorn natural i els cels foscos, així com a les entitats d'astronomia, a sumar-s'hi! Aquell dia hi haurà reservat un espai per a les entitats i aficionats que vulguin portar els equips. Ens agradaria molt comptar amb vosaltres!! . I seguim treballant per un territori més respectuós amb els cels foscos, on la fauna, la flora i els cels estrellats siguin respectats. Plegats #encenemelsestels
Per més informació:http://www.astroprades.cat/

Més, sobre...: prades , apaga llums , encen estels , astroprades
Últimes Notícies