Titols i resum a tot arreu

Dilluns 3 d'abril - Sortida d'observació de la Lluna - Sant Pere Màrtir (Collserola)
A càrrec de Josep Mª Morén, soci d'Aster.
La Lluna estarà en el sisè dia de la seva llunació. (6.75)
Veurem els cràters Meton, Aristoteles, Eudoxus, Cassini, Aristillus, Autolycus, Albategnius, Parrot, Abenezra, Azophi, Werner, Stofler i Maurolycus, les rimes Hadley, Hyginus i Ariadaeus, mons Hadley, montes Caucasus i sera visible el fenomen de la "X" de la Lluna.
També veurem els mars Serenitatis, Tranquillitatis, Fecunditatis, Nectaris, Vaporum i Crisium, i els planetes Mart i Mercuri a l'inici de la sessió i Júpiter tota la nit.
L'hora de trobada serà a les 20:00 hores al mateix lloc de l'observació, Plaça Mireia d'Esplugues de Llobregat - Sant Pere Màrtir - Collserola, (Latitud: 41.393808 (41º 23' 37.71" N) Longitud: 2.093853 (2º 5' 37.87" E) o bé, a la Diagonal cantonada John M. Keynes, (abans Tte. Coronel Valenzuela) a les 19:30 per els que no sàpiguen anar-hi o no tinguin cotxe.
Seria convenient que les persones interessades en assistir a l'observació, i que vagin a la Diagonal, ho comuniquin al correu electrònic jmorenbr@gmail.com indicant si venen amb cotxe o no, per poder fer previsions de places.
Com sempre, la sortida està condicionada per la meteorologia.
Abans de sortir i en cas de meteorologia incerta, cal consultar la Web: www.aster.cat
Cas de què, per causes meteorològiques, s'hagués d'anul·lar la sortida, tindrem una segona oportunitat, l'endemà, dimarts 4 (mateix horari i lloc), aprofitant la sortida d'observació programada per als assistents al Curs de Selenografia. 
De tota manera, s'agrairà la col·laboració d'un parell de socis a aquesta segona sortida, per tal de tenir suficients telescopis per l'observació dels cursetistes. 
Data: 03/04/2017
Hora: 20 : 00
Duració: 2 Hores 
Localització: Sant Pere Martir - Collserola
Contacte: activitats@aster.cat
Telèfon: 93 451 44 88
Cost: Activitat per a socis (gratuïta)
Més sobre...: observació lluna

Activitats previstes