Titular notícies

CICLE DE CONFERÈNCIES LES NOVES FRONTERES DE L'ASTROFÍSICAA Cosmocaixa comença el dimecres 4 d’abril a les 19h un cicle de conferències al voltant de l'exposició La bellesa de l'univers, “Les noves fronteres de l’astrofísica” on quatre experts en aquesta branca científica ens explicaran quins són els últims descobriments en astrofísica i les seves aplicacions.
   Dimecres 4 d’abrilPúlsars: monstres magnètics i futurs GPS per a viatges interestel·lars. A càrrec de Nanda Rea, investigadora de l'Institut de Ciències de l'Espai (ICE, CSIC), de l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) i de l'Anton Pannekoek Institute, University of Amsterdam.
   Dimecres 11 d’abrilObservant la llum de l'univers més llunyà. A càrrec de Licia Verde, Investigadora d'ICREA  i de l'Institut de Ciències del Cosmos (ICC), Universitat de Barcelona.
   Dimecres 2 de maigL'albor de l'astronomia d'ones gravitacionals. A càrrec de Alicia M. Sintes Olives, Professora Titular de Física Teòrica i Investigadora Principal de la Col·laboració Científica LIGO a la Universitat de les Illes Balears.
   Dimecres 9 de maigLes llunes glaçades dels gegants gasosos com a possibles hàbitats. A càrrec de Athena Coustenis, Investigadora de LESIA, Observatoire de Paris, PSL-Research Univ., CNRS, Univ. Paris 6, Sorbonne Univ., Univ. Paris-Diderot, Sorbonne Paris-Cité.

Més, sobre...: cosmocaixa , conferencies
Últimes Notícies