Titular notícies

Cicle de conferències “50 anys de l’arribada a la Lluna” a Cosmocaixa50 ANYS DE L'ARRIBADA A LA LLUNA: UN GRAN IMPULS D'AVENÇOS CIENTÍFICS
DEL 12 DE FEBRER DEL 2019 A 9 D'ABRIL DEL 2019

El 50è aniversari de l'arribada de la primera missió tripulada a la Lluna constitueix el moment ideal per reflexionar des de la perspectiva actual sobre els desafiaments que aquest repte ha significat per a la humanitat. Aquest cicle de conferències ens ofereix l'oportunitat de descobrir aspectes menys coneguts de les exploracions espacials gràcies a alguns dels seus protagonistes.

També coneixerem les últimes dades astrofísiques relatives al nostre satèl·lit i el sistema solar, i també descobrirem com s'havien imaginat l'arribada a la Lluna autors molt diversos, com ara Hergé, que ho va fer a través de l'entranyable Tintín. Finalment, comptarem amb la presència d'una astronauta que ens revelarà el que significa avui exercir aquesta professió i els reptes futurs que ens ofereix l'espai.

Consulta la informació del cicle aquí.

Conferencia de Jordi Bozzo, Soci d'Aster, el Dimarts 9 d'abril, a les 19 h "A LA RECERCA DE CIVILITZACIONS EXTRATERRESTRESREPLANTEJANT LA PARADOXA DE FERMI"
Informació aquí

Últimes Notícies