Titular notícies

Festa del Medi Ambient al parc de Can Zam
Diumenge 5 de juny de 2016 - Festa del Medi Ambient al parc de Can Zam


Tal com estava anunciat amb motiu de la Festa del Medi Ambient que organitza l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet Aster va fer una estesa de telescopis, invitant els participants en la festa a donar una mirada al sol.
Aquesta vegada la meteorologia va estar de part nostra, i durant tot el matí de l’activitat va lluir un sol magnífic.
La felicitat no és mai complerta: l’esdeveniment  va coincidir amb uns dies en què en tota la superfície del sol no s’hi podia observar una sola taca. Els observadors habituals diuen que feia temps que no passava.
Per sort l’organització ens havia preparat uns plafons  en què hi vam posar un bon grapat de les fotos dels nostres magnífics astrofotògrafs: les imatges suplien les taques no observades i permetien explicar que el sol també té els seus canvis.
En el parc de Can Zam va haver-hi diferents activitats i estands tot el matí. El lloc que ens van assignar era molt apropiat i ens van visitar un bon nombre de persones.
Veure Fotos

Últimes Notícies