Titular notícies

Observació Nocturna a Can Rectoret
3 de juny del 2016 - Observació Nocturna a Can Rectoret 

Aquest divendres dia 3 de juny, coincidint amb la exposició fotogràfica que estarà fins a final de mes, Aster va fer una observació del cel al casal de Barri Can Rectoret. Encara que al principi semblava que tindríem una mala nit, poc a poc els núvols van anar marxant i es van poder observar força coses.
Vam muntar 5 telescopis, 2 Schmidt-Cassegrain (6” i 9,25”), 2 refractors (un de 100mm i un de 60mm amb càmera que mostrava les imatges al ordinador) i un newton de 6”.
Els assistents van poder observar, Júpiter (amb els seus 4 satèl·lits galileans), Mart el planeta vermell, Saturn i els satèl·lits Titan, Dione, Rhea i Tethys, els estels dobles Alcor i Mizar, Albireo, gamma Virgo, i la doble doble de la Lyra, que van poder desdoblar.
veure les fotos

Últimes Notícies