Titular notícies

EXPERIÈNCIES DE L'ECLIPSI TOTAL DE SOL DEL 21 D'AGOST DE 2017Dimarts 3 d'Octubre a les 19h

Davant dels fets d'ahir 01.10.2017 i la notícia que demà 03.10 hi haurà una ATURADA general o parcial, convocada pels sindicats, entitats i el Govern de Catalunya, considero convenient plantejar la cancel·lació de  la xerrada pensant en els problemes que de cara a la mobilitat/transport es poden plantejar.
Es fixarà una nova data un cop Astrofotografia l'hagi fixat.

     Josep Bordes
  President d'Aster


Com a principal efemèride astronòmica de l'any 2017, volem donar a l'eclipsi total  de Sol del 21 d'agost de 2017 la seva màxima difusió. Hi van participar de forma directa cinc socis d'Aster: Josep Masalles, Josep Ramon Noy, Pere Closas, Joan Anton Català i Xavier Palau.

El dia 03.10, a les 19 hores i a la seu de la nostra Entitat, participaran en la presentació de les seves experiències, fotos, videos, etc., dintre del Taller d'Astrofotografia.

Agrairem la vostre participació.

Us hi esperem
 

Més, sobre...: eclipsi sol
Últimes Notícies