Titular notícies

FESTES DE LA MERCÈ23 i 24 de Setembre- FESTES DE LA MERCÈ. PARTICIPACIÓ D´ASTER A LES ACTIVITATS DE PLAÇA CATALUNYA

Com cada any Aster està participant a les festes de la Mercè a la pl.Catalunya de Barcelona.

Ahir Dissabte al matí es va fer una plantada de telescopis per observar el sol. La meteorologia ens va respectar, i el públic assistent va poder observar una taca solar i algunes protuberàcies que aprimera hora eren força grans. Es van possar 8 telescopis, amb diferents filtres i projecció, per poder observar els dferents fenòmens solars.

A la tarda es va fer un taller de dibuix Astronòmic, per la canalla, on despres de fer un petit viatge per coneixer el sistema solar arribaven a Júpiter i en feien un dibuix. Tots els participans es van endur un record astronòmic (era tan bó que no els va durar gaire, tots se'l van menjar ben contents), i els millors de cada grup se'n van endur també una copa, com podreu veure a les fotografies les decisions del jurat van ser molt dificils degut a la gran qualitat dels participants.

Aquí podeu mirar les fotografies de les activitats.

Avui diumenge de 11 hores a 14 hores (A la plaça Vermella). tornem a plantar els telescopis per mirar el Sol.  Us hi esperem. 

Últimes Notícies