Titular notícies

CONFERÈNCIA: "ASTER, 1948-2018"Dimarts 10 d'Abril - Conferència "Aster, 1948-2018"

Ponent:  Jordi Bozzo. Biòleg, redactor de publicacions científiques i expresident d'Aster
"El 12 de març de 1948, un grup de joves apassionats per l’Astronomia i desitjosos de popularitzar-la fundava a Barcelona l’Associació Aster, que enguany celebra el seu setantè aniversari. En tots aquests anys les activitats d’Aster han deixat empremta, tant en la pròpia ciutat com a nivell internacional. Tot i que els coneixements astronòmics han evolucionat molt des d’aleshores, l’entusiasme dels aficionats per aquesta ciència és el mateix ara que fa 70 anys. M’atreviria a dir que és més que entusiasme: és amor, amor a l’Astronomia. Per això la història d’Aster i la de l’Astronomia són indestriables, no s’entén l’una sense l’altra. Són tres històries en una, la d’Aster, la de l’Astronomia i la d’amor entre elles, que s’exposaran en aquesta presentació."

​Lloc: Auditori de l'Espai Vil·la Urània a les 19h.
Us hi esperem

 

Més, sobre...: aster aniversari
Últimes Notícies