Titular notícies

SORTIDA D'OBSERVACIÓ DEL SOLDissabte 16 de juny - Observació solar des de la terrassa de Vil·la Urània
 
"Aster, Agrupació astronòmica de Barcelona i AstroBarcelona oferiran una observació de Sol des de la TERRASSA OEST (cara Via Augusta) de Vil·la Urània el 16 de juny (dissabte) des de les 11 fins les 14h. S'instal·laran uns quants telescopis amb filtres especials què ens permetran veure algunes de les activitats més interessants de la nostra estrella, com són: Les taques solars (corresponen a zones de temperatura lleugerament inferior), protuberàncies (fluxos de plasma solar molt grans i lluminosos que, partint de la fotosfera solar, s'estenen a la zona de la corona solar allunyant-se milers de quilòmetres a conseqüència de les forces del camp magnètic del Sol). Durant l´observació anirem comentant i explicant com funciona el Sol."

Inscripcions: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/24428/celebrem-el-dia-del-sol-observacio-solar


 

Més, sobre...: observació Sol
Últimes Notícies