Titular notícies

CONFERÈNCIA: "COMAS I SOLÀ ENCARA DESCONEGUT"Dijous 14 de juny - Conferència "Comas i Solà encara desconegut"

Ponent:  Ricard Martinez, Soci i ex-President d’Aster
"Comas i Solà, malhauradament, segueix sent, actualment, un desconegut per alguns astrònoms i també per a molts aficionats a la ciència. En la denominada "Edat de Plata de la Ciència Espanyola", del primer terç del segle XX, va ser un actiu representant de la Regeneració Científica. La mort de Comas i Solà el 1937 en plena guerra civil va generar una impressionant manifestació de dol, semblant a la manera que els anglesos honoren els seus genis (Isac Newton, Charles Darwin i recentment Stepehn Hawking). La ciutat de Barcelona va sortir al carrer per diu adeu a un dels seus cientítífics més estimats. Què va passar després ?. La xerrada pretén aportar dades sobre la seva vida i l'obra i també indagar les possibles causes que per a gent de cultura mitjana i, fins i tot alta, continuï sent encara ara un desconegut."
Us hi esperem.
 
 

Més, sobre...: comas i solà
Últimes Notícies