Titular notícies

ACTIVITATS AL CENTRE CÍVIC DEL GUINARDÓDijous 7 de febrer - CONFERÈNCIA AL CENTRE CÍVIC DEL GUINARDÓ: "ASTRÒNOMES: EN LA FOSCOR DE LA HISTÒRIA“
Localització: Centre Cívic Guinardó - Torrent de Melis, (Ronda Guinardó 113)
Oberta a tothom. Gratuita.  
Ponent: Núria Zubiri, sòcia d'Aster.
L’onze de febrer es commemora el dia internacional de la dona científica. Amb aquesta ocasió retrem homenatge a unes astrònomes que pel seu desenvolupament científic no els va tocar viure en el moment més adequat. Unes ho van assumir, altres s’hi van enfrontar, altres n’hi van treure partit i poques s’hi van resignar. Unides per les dificultats i la invisibilitat van tirar endavant amb el seu somni: estudiar, fer ciència i canviar el nostre enteniment de l’univers.
Activitat inclosa a la Biennal de Ciutat i Ciència.  
19:00 hores 
Per veure altres activitars de la Biennal: Aquí

Dissabte 9 de febrer – XERRADA I OBSERVACIÓ SOLAR AL CENTRE CÍVIC DEL GUINARDÓ.
Localització: Centre Cívic Guinardó - Torrent de Melis, (Ronda Guinardó 113)
Oberta a tothom. Gratuita. 
Dintre de la celebració a l’esmentat Centre Cívic del “Dia de la Ciència al Guinardó”, el nostre company Jaume Roca, farà una xerrada sobre el Sol, com a preludi d’una observació solar que es farà seguidament amb la col·laboració d’uns quants socis de la nostra Agrupació.
10:00 hores

Últimes Notícies