Titular notícies

CONFERÈNCIA: "ALGUNES QÜESTIONS RELATIVES A L’ANÀLISI DE MISSIONS INTERPLANETÀRIES"Dimarts 19 de febrer -  Conferència "Algunes qüestions relatives a l'anàlisi de missions interplanetàries"

Ponent: Gerard Gómez. Departament de Matemàtiques i Informàtica. Universitat de Barcelona.
"En aquesta xerrada farem un repàs a l'anàlisi d'algunes missions interplanetàries com ara: SOHO, Genesis, Gaia, Herschel, Plank o Chang'e. L'anàlisi de missió s'ocupa de la determinació de l'òrbita nominal a la qual ha d'arribar el satèl·lit artificial, del càlcul de l'òrbita de transferència des de la Terra i de les maniobres que cal fer per mantenir el satèl·lit en l'òrbita desitjada i amb l'orientació adequada.Veurem algunes de les maniobres que es poden fer quan el satèl·lit disposa d'una vela solar o quines són les maniobres de proximitat quan la missió l'han d'assolir diversos satèl·lits volant en formació."
Us hi esperem.

Més, sobre...: missions interplanetàries
Últimes Notícies