Titular notícies

CONFERÈNCIA: COMAS I SOLÀDimecres 24 de febrer a les 19h: Conferència "Comas i Solà. Breu Autobiografia"


Ponent: Ricard Martínez, Soci i ex-President d’Aster
"El 1987, el nostre estimat i sempre recordat company Franscesc Almor, en col·laboració amb en Josep Maria Oliver, llavors President de l'Associació Astronòmica de Sabadell, van rescatar entre els papers que va compilar na Amèlia Sala, vidua de Comas i Solà, 6 folis escrits el 1935, a màquina i en francès, pel propi Comas. Es tractava d'una breu autobiografia. En aquelll mateix 1987 no sabíem el perquè l'havia escrit en francès, ni tampoc amb quin motiu. Ara sabem que aquesta autobiografia li fou demanada per una revista francesa, la qual li va servir de guia per fer un extens article que va publicar el novembre de 1935.
A la conferència llegirem aquests folis tot comentant-los, ampliant el seu contingut i il·lustrant-los amb imatges".

Més, sobre...: comas i solà
Últimes Notícies