Titular notícies

Concurs de Relats d’Astronomia - Memorial Ramon RubioConcurs de Relats d’Astronomia - Memorial Ramon Rubio

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar  l’activitat  literària relacionada amb la nostra afició tant entre els socis d’ASTER com amb aquells que ho poden ser en un futur.
Un altre aspecte important és la socialització en un moment en què no podem relacionar-nos fàcilment de forma presencial.  Es tracta d’una experiència que esperem que sigui enriquidora i que si té els resultats esperats la podrem repetir cada any.
Els temes dels relats podran ser de temàtica oberta, tant de caire científic, com de ficció, lúdics, fantàstics, etc. El Jurat valorarà entre d’altres l’originalitat, l’escriptura formal i la temàtica dels relats que s’hi presentin.
A continuació es detallen les Bases de participació en català i castellà. Hi trobareu els terminis de presentació dels treballs, el premi/s que es donarà/n durant el Sopar de Nadal a més de la seva publicació en el Butlletí del quart trimestre de 2021.
Esperem que aquesta nova proposta tingui una participació àmplia entre tots vosaltres.
Gràcies per la vostra col·laboració en aquesta nova activitat. Ens ajudarà segurament a desvetllar capacitats i gaudis desconeguts. Animeu-vos!


Enllaç a les bases de participació en català
Enlace a las bases de participación en castellano

ASTER- Agrupació Astronòmica de Barcelona

 
 

Últimes Notícies