Titular notícies
Dimecres 1 Abril 2020
Hola, os enviamos información recibida sobre el proyecto de Ciencia Ciudadana AZOTEA 
Se trata de un proyecto de Ciencia Ciudadana usando cámaras digitales para medir brillo y color del cielo desde casa. La memoria se enlaza desde la página:
https://guaix.fis.ucm.es/reecl/azotea

El proyecto es adecuado para astrónomos aficionados.

Dilluns 2 Març 2020

El dissabte 20 de juny del 2020 tornem a apagar els llums de tot el poble de Prades per fer un toc d'atenció vers la protecció dels cels foscos i celebrar una festa d'astronomia. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Prades celebrem la segona edició de "Prades apaga els llums i encén els estels". Estem convidant a totes les persones que estimen l'entorn natural i els cels foscos, així com a les entitats d'astronomia, a sumar-s'hi! Aquell dia hi haurà reservat un espai per a les entitats i aficionats que vulguin portar els equips. Ens agradaria molt comptar amb vosaltres!! . I seguim treballant per un territori més respectuós amb els cels foscos, on la fauna, la flora i els cels estrellats siguin respectats. Plegats #encenemelsestels
Per més informació:http://www.astroprades.cat/

Dimarts 11 Febrer 2020
Espectacle 88 infinits (versió planetari) amb  Arnau Vilardebò i Albert Plà i Sánchez

La Quàntica 
C/Sant LLuís, 88, Barcelona
http://www.ditidit.com

Idioma: català-castellano
Durada: 90 minuts
Espectacle per adults (infants a partir de 9 anys) 
Preu: 15 euro

Compres a 12 euros: atrapalo.com   Un 9,0 amb 504 comentaris! 

Truqueu per reserves a 12 euros: 669 988 492 - 607 780 402

Febrer
                       dissabte 15, diumenge 16
divendres 21, dissabte 22, diumenge 23
divendres 28, dissabte 29, diumenge 1 (de març)
Horaris
divendres i dissabtes 21:00h, diumenge: 19:00h

 

 

Dissabte 18 Gener 2020
La Comisión ProAm de la SEA, con el apoyo de las Juntas Directivas de SEA y FAAE, convoca el "II Premio Javier Gorosabel de Colaboración ProAm en Astrofísica".

El objetivo de este concurso es premiar la excelencia en la colaboración entre profesionales y amateurs en la astronomía dentro de nuestro país. Este premio homenajea también la extensa trayectoria de colaboración ProAm de nuestro compañero Javier Gorosabel (1969-2015) quien además de ser un excelente científico supo trabajar codo con codo con diversos grupos de astrónomos amateur. Este premio será convocado con carácter bienal.

El plazo de presentación de propuesta comenzará el 1 de enero de 2020 y finalizará el 31 de marzo de 2020.

Más información: https://www.sea-astronomia.es/ii-premio-javier-gorosabel-de-colaboracion-proam-en-astrofisica

Dijous 9 Gener 2020
La Sala d'exposicions del Palau del Lloctinent albergarà de novembre de 2019 a abril de 2020 l'exposició "Ecumene. L'evolució de la imatge del món". Organitzada per l'Institut Geogràfic Nacional, recull els seus fons cartogràfics de manera cronològica per explicar la imatge del món conegut que ha tingut l'ésser humà durant més de 2.500 anys. Tot això en el 500 aniversari de les expedicions que van acabar de completar aquesta imatge, entre elles la de Magallanes i Elcano.

L'ha orbanitzat el Ministeri de Foment utilitzant material cartogràfic i geogràfic. L'exposició és una ullada a la història dels viatges de descoberta des dels grecs fins el segle XX.
L'Exposició és lliure i per tant es pot visitar dintre de l'horari  de l'Arxiu de la Corona d'Aragó ( Plaça del Rei, Barcelona). Dilluns a divendres de 9,00 a 14 hores.

Més info: http://www.culturaydeporte.gob.es/archivos-aca/ca/destacados/expo-ecumene.html


Feed RSS de notícies