Titular notícies
Dimecres 28 Abril 2021

INSCRIU-TE AQUI
ACCEDEIX AL TEMARI

Del 12 de maig al 11 de juny,
ASTER, Agrupació Astronòmica de Barcelona, organitza ON-LINE, el 57è Curs d’Iniciació a l’Astronomia. Aquesta edició del curs posa l’accent en donar, d´una manera planera i amena, una visió amplia, completa i actual de l´Astronomia en tots els seus àmbits, tant en el vessant teòric com en el pràctic.

El Curs va dirigit a qualsevol persona interessada per l’Astronomia, sigui quin sigui el seu nivell previ de coneixements sobre la matèria.

L’horari de les classes teòriques on-line, seran de 19 a 20h aproximadament.

El nombre de places, no està limitat en principi, llevat de causes externes ocasionals que així ho aconsellessin.



Per veure el temari, preus i més informació:  premeu aquí

La reserva de places es pot fer fins al 11 de maig enviant un missatge a despatx@aster.cat o també en el web: http://www.aster.cat/forms/CIni57






 

Dijous 19 Novembre 2020


Nou de trinca, acaba de sortir el calendari Aster per l'any 2021. Si vols gaudir de l'espectacle del cel des de la cuina o el menjador de casa teva, el tens a la teva disposició a la seu d’Aster dimarts i dijous, en horari d'obertura, de 19h a 21h, al preu de 8 €. Dóna una sorpresa a les teves amistats i regala un calendari amb vistes al cel. 

Moltes gràcies.
La Junta Directiva.







 

Dissabte 26 Setembre 2020

Dissabte 26 de setembre - Observació de la Lluna

Amb motiu del "international Observe the Moon Night", farem una observació pública de la lluna de 21h a 22h 
Degut a la situació actual, no serà una sortida, sinó una observació online.
Connexió a: https://www.youtube.com/watch?v=4SDNPVqnlNE
Com sempre, l'observació està condicionada per la meteorologia.


Dimecres 23 Setembre 2020


El proper dijous dia 24, amb motiu de les festes de la Mercè i com substitució del què es feia a Pça. Catalunya, la nostre sòcia Judith Ardèvol serà entrevistada per Ràdio Associa't a les 18:15 h., acte que s'emetrà per streaming a l'enllaç https://ajuntament.barcelona.cat/acciocomunitaria/ca/la-festa


NOVA HORA: 18h



 

Dissabte 12 Setembre 2020

INSCRIU-TE AQUI
ACCEDEIX AL TEMARI

Del 14 d'octubre al 11 de novembre
 d´enguany, ASTER, Agrupació Astronòmica de Barcelona, organitza a la seva seu social del Carrer Viladomat 291, 6è – 1a, el 56è Curs d’Iniciació a l’Astronomia. Aquesta edició del curs posa l’accent en donar, d´una manera planera i amena, una visió amplia, completa i actual de l´Astronomia en tots els seus àmbits, tant en el vessant teòric com en el pràctic.

El Curs va dirigit a qualsevol persona interessada per l’Astronomia, sigui quin sigui el seu nivell previ de coneixements sobre la matèria.

L’horari de les classes teòriques serà de 19h a 20h aproximadament.

Degut a la situació actual serà online.


Per veure el temari, preus i més informació:  premeu aquí

La reserva de places es pot fer fins al 13 d'octubre enviant un missatge a despatx@aster.cat o també en el web: http://www.aster.cat/forms/CIni56






 

Feed RSS de notícies