Titular notícies
Diumenge 21 Novembre 2021
Dies de desembre de 2021 en que la Seu d'Aster estarà oberta de 19h a 21h.
 - Dijous 2 de desembre
 - Dijous 9 de desembre
 - Dijous 16 de desembre
 - Dimarts 21 de desembre
 - Dimarts 28 de desembre
 

Diumenge 7 Novembre 2021Acaba de sortir el nou calendari d'Aster 2022 que esperem sigui un èxit com els de les edicions anteriors. És una satisfacció oferir-lo novament a tots els socis, amics i coneguts. Totes les imatges han estat fetes per socis de l'Agrupació interessats en la fotografia del cel. Com sempre trobareu les efemèrides habituals, però també algunes novetats. 

Es pot passar a comprar i recollir els dimarts i dijous de 7 a 9 de la tarda per la nostra seu.
Durant el més de desembre la Seu només estarà oberta els dijous 2,9 i 16 i els dimarts 21 i 28 en horari habitual de 19h a 21h.
 
La Junta Directiva. 

Dilluns 19 Juliol 2021
Concurs de Relats d’Astronomia - Memorial Ramon Rubio

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar  l’activitat  literària relacionada amb la nostra afició tant entre els socis d’ASTER com amb aquells que ho poden ser en un futur.
Un altre aspecte important és la socialització en un moment en què no podem relacionar-nos fàcilment de forma presencial.  Es tracta d’una experiència que esperem que sigui enriquidora i que si té els resultats esperats la podrem repetir cada any.
Els temes dels relats podran ser de temàtica oberta, tant de caire científic, com de ficció, lúdics, fantàstics, etc. El Jurat valorarà entre d’altres l’originalitat, l’escriptura formal i la temàtica dels relats que s’hi presentin.
A continuació es detallen les Bases de participació en català i castellà. Hi trobareu els terminis de presentació dels treballs, el premi/s que es donarà/n durant el Sopar de Nadal a més de la seva publicació en el Butlletí del quart trimestre de 2021.
Esperem que aquesta nova proposta tingui una participació àmplia entre tots vosaltres.
Gràcies per la vostra col·laboració en aquesta nova activitat. Ens ajudarà segurament a desvetllar capacitats i gaudis desconeguts. Animeu-vos!


Enllaç a les bases de participació en català
Enlace a las bases de participación en castellano

ASTER- Agrupació Astronòmica de Barcelona

 
 

Dimecres 28 Abril 2021

INSCRIU-TE AQUI
ACCEDEIX AL TEMARI

Del 12 de maig al 11 de juny,
ASTER, Agrupació Astronòmica de Barcelona, organitza ON-LINE, el 57è Curs d’Iniciació a l’Astronomia. Aquesta edició del curs posa l’accent en donar, d´una manera planera i amena, una visió amplia, completa i actual de l´Astronomia en tots els seus àmbits, tant en el vessant teòric com en el pràctic.

El Curs va dirigit a qualsevol persona interessada per l’Astronomia, sigui quin sigui el seu nivell previ de coneixements sobre la matèria.

L’horari de les classes teòriques on-line, seran de 19 a 20h aproximadament.

El nombre de places, no està limitat en principi, llevat de causes externes ocasionals que així ho aconsellessin.Per veure el temari, preus i més informació:  premeu aquí

La reserva de places es pot fer fins al 11 de maig enviant un missatge a despatx@aster.cat o també en el web: http://www.aster.cat/forms/CIni57


 

Dijous 19 Novembre 2020


Nou de trinca, acaba de sortir el calendari Aster per l'any 2021. Si vols gaudir de l'espectacle del cel des de la cuina o el menjador de casa teva, el tens a la teva disposició a la seu d’Aster dimarts i dijous, en horari d'obertura, de 19h a 21h, al preu de 8 €. Dóna una sorpresa a les teves amistats i regala un calendari amb vistes al cel. 

Moltes gràcies.
La Junta Directiva. 

Feed RSS de notícies