Titular notícies
Dijous 12 Gener 2023
Curs "Posem en marxa el telescopi"


Aster torna a organitzar un altre curs "Posem en marxa el telescopi".
Adreçat a aquelles persones que desitgen iniciar-se en la cerca i localització d’objectes astronòmics a través del telescopi.
El curs combina la presentació d’una base teòrica indispensable amb els aspectes pràctics de muntatge i posada en estació del telescopi i es completa amb una sortida d’observació astronòmica.


ACCEDEIX AL TEMARI


Dates: 20,22 i 25 de febrer de 2023
L’horari de les classes teòriques serà de 19h a 21h aproximadament.

El nombre de places és limitat.


Per veure el temari, preus i més informació:  premeu aquí

La reserva de places es pot fer en el web: http://www.aster.cat/forms/CTele23


 

Divendres 18 Novembre 2022Acaba de sortir el nou calendari de l'any 2023, any del 75è aniversari d’Aster. Té el mateix format i preu de l'any passat, però incorpora novetats.
Animeu-vos a comprar-lo, tant per a vosaltres com per regalar a les amistats. Es pot passar a recollir per la nostra seu dimarts i dijous de 19-21 hores.

Moltes gràcies.
La Junta Directiva. 

Dimarts 8 Novembre 2022
Diumenge 13 de novembre de les 12h a les 14h: Observació solar pública (Setmana de la ciència)


Lloc: Plaça del Mar de Barcelona 

Amb motiu de la Setmana de la Ciència.
Observarem el Sol amb telescopis proveïts de diferents filtres per poder captar els fenomens que tenen lloc a la seva superfície, així com el moviment aparent del Sol, conseqüència del moviment de rotació de la Terra (tot acompanyat de les explicacions pertinents respecte del que s'està observant).

Transport: V15

més informació aquí

 

Dilluns 28 Març 2022

INSCRIU-TE AQUI
ACCEDEIX AL TEMARI

Del 4 de maig al 1 de juny,
ASTER, Agrupació Astronòmica de Barcelona, organitza a la seva seu social del carrer Viladomat 291, 6è, 1a, el 58è Curs d’Iniciació a l’Astronomia. Aquesta edició del curs posa l’accent en donar, d´una manera planera i amena, una visió amplia, completa i actual de l´Astronomia en tots els seus àmbits, tant en el vessant teòric com en el pràctic.

El curs va dirigit a qualsevol persona interessada per l’Astronomia, sigui quin sigui el seu nivell previ de coneixements sobre la matèria.


L’horari de les classes teòriques serà de 19 a 20h30 aproximadament, sempre adaptades a la normativa sanitària vigent en aquestes dates.

El nombre de places és limitat.Per veure el temari, preus i més informació:  premeu aquí

La reserva de places es pot fer fins al 28 d'abril enviant un missatge a despatx@aster.cat o també en el web: http://www.aster.cat/forms/CIni58


 

Diumenge 7 Novembre 2021Acaba de sortir el nou calendari d'Aster 2022 que esperem sigui un èxit com els de les edicions anteriors. És una satisfacció oferir-lo novament a tots els socis, amics i coneguts. Totes les imatges han estat fetes per socis de l'Agrupació interessats en la fotografia del cel. Com sempre trobareu les efemèrides habituals, però també algunes novetats. 

Es pot passar a comprar i recollir els dimarts i dijous de 7 a 9 de la tarda per la nostra seu.
Durant el més de desembre la Seu només estarà oberta els dijous 2,9 i 16 i els dimarts 21 i 28 en horari habitual de 19h a 21h.
 
La Junta Directiva. 

Feed RSS de notícies