Titular notícies
Dimarts 13 Setembre 2022


INSCRIU-TE AQUI
ACCEDEIX AL TEMARI

Del 14 d'octubre al 16 de novembre,
ASTER, Agrupació Astronòmica de Barcelona, organitza a la seva seu social del carrer Viladomat 291, 6è, 1a, el 59è Curs d’Iniciació a l’Astronomia. Aquesta edició del curs posa l’accent en donar, d´una manera planera i amena, una visió amplia, completa i actual de l´Astronomia en tots els seus àmbits, tant en el vessant teòric com en el pràctic.

El curs va dirigit a qualsevol persona interessada per l’Astronomia, sigui quin sigui el seu nivell previ de coneixements sobre la matèria.


L’horari de les classes teòriques serà de 19h a 21h aproximadament, sempre adaptades a la normativa sanitària vigent en aquestes dates.

El nombre de places és limitat.Per veure el temari, preus i més informació:  premeu aquí

La reserva de places es pot fer fins al 11 d'octubre enviant un missatge a despatx@aster.cat o també en el web: http://www.aster.cat/forms/CIni59


 

Diumenge 4 Setembre 2022
Dissabte, 1 d'octubre - Nit Internacional d’observació de la Lluna - Sant Pere Màrtir (Collserola)


El proper dia 1 d’octubre es celebrarà a nivell mundial la Nit d’observació de la Lluna.
És una iniciativa impulsada per la NASA i la FAAE, la "Federación d'Associaciones Astronómiques Españolas" de la qual ASTER és membre actiu
Amb aquest motiu organitzarem una observació de la Lluna amb diferents telescopis, oberta als socis i a les persones que ens vulguin visitar.

L'observació és de franc

L’observació serà en la Plaça Mireia d'Esplugues de Llobregat - Sant Pere Màrtir - Collserola, (Latitud: 41.393808 (41º 23' 37.71" N) Longitud: 2.093853 (2º 5' 37.87" E) , de les 20h00 a les 22h00

Us hi esperem.

Abans de sortir i en cas de meteorologia incerta, cal consultar la web: www.aster.cat
 

Dijous 30 Juny 2022
II Concurs de Relats d’Astronomia - Memorial Joan Conill


Amb l'objectiu de fomentar l'activitat literària sobre astronomia, ASTER Agrupació Astronòmica de Barcelona convoca el II Concurs de Relats d'Astronomia.

Per a Totes les persones sòcies i no sòcies d’ASTER interessades en l'astronomia i l'escriptura.

Els temes dels relats podran ser de temàtica astronòmica, tant de ficció, fantàsia o realista. Els relats han d'estar escrits en prosa en català o en castellà.

A continuació es detallen les Bases de participació en català i castellà. Hi trobareu els terminis de presentació dels treballs, el premi/s que es donarà/n durant el Sopar de Nadal a més de la seva publicació en el Butlletí del quart trimestre de 2022.

Animeu-vos!


Enllaç a les bases de participació en català
Enlace a las bases de participación en castellano

ASTER- Agrupació Astronòmica de Barcelona

 
 

Dilluns 28 Març 2022

INSCRIU-TE AQUI
ACCEDEIX AL TEMARI

Del 4 de maig al 1 de juny,
ASTER, Agrupació Astronòmica de Barcelona, organitza a la seva seu social del carrer Viladomat 291, 6è, 1a, el 58è Curs d’Iniciació a l’Astronomia. Aquesta edició del curs posa l’accent en donar, d´una manera planera i amena, una visió amplia, completa i actual de l´Astronomia en tots els seus àmbits, tant en el vessant teòric com en el pràctic.

El curs va dirigit a qualsevol persona interessada per l’Astronomia, sigui quin sigui el seu nivell previ de coneixements sobre la matèria.


L’horari de les classes teòriques serà de 19 a 20h30 aproximadament, sempre adaptades a la normativa sanitària vigent en aquestes dates.

El nombre de places és limitat.Per veure el temari, preus i més informació:  premeu aquí

La reserva de places es pot fer fins al 28 d'abril enviant un missatge a despatx@aster.cat o també en el web: http://www.aster.cat/forms/CIni58


 

Diumenge 7 Novembre 2021Acaba de sortir el nou calendari d'Aster 2022 que esperem sigui un èxit com els de les edicions anteriors. És una satisfacció oferir-lo novament a tots els socis, amics i coneguts. Totes les imatges han estat fetes per socis de l'Agrupació interessats en la fotografia del cel. Com sempre trobareu les efemèrides habituals, però també algunes novetats. 

Es pot passar a comprar i recollir els dimarts i dijous de 7 a 9 de la tarda per la nostra seu.
Durant el més de desembre la Seu només estarà oberta els dijous 2,9 i 16 i els dimarts 21 i 28 en horari habitual de 19h a 21h.
 
La Junta Directiva. 

Feed RSS de notícies