Titular notícies
Dissabte 21 Abril 2018
El passat dia 10 de març de 2018 Aster va celebrar els seus 70 anys amb una festa a Cosmocaixa. Aquí en podeu veure les imatges:

     Vídeo de la celebració
     Fotos de la celebració
 

Diumenge 11 Març 2018
Ahir dia 10 de març de 2018 Aster va celebrar els seus 70 anys amb una festa a Cosmocaixa. Mentres preparem el recull gràfic de l'acte, aquí us posem un record de la celebració del 60è aniversari:

      Vídeo celebració 60è aniversari d'Aster al Museu Marítim de Barcelona
      Vídeo Observació solar pel 60è aniversari d'Aster
      Vídeo conferència pel 60è aniversari d'Aster a la Farinera
 

Dimecres 31 Gener 2018
Conferència "El nostre Univers més proper" al C.C.Guinardó en el projecte de ciència Aula141

El passat dia 25 de Gener de 2018, a les 7 de la tarda, el nostre soci Jaume Roca, en el Centre Cívic Guinardó en el marc del projecte d'apropar la ciència als ciutadans Aula141 va fer una xerrada amb el títol de "El nostre Univers més proper", donant a conèixer les particularitats de cada un dels astres que conformen el Sistema Solar. Malauradament les condicions meteorològiques no van permetre l'observació de la Lluna amb telescopis pervista al acabar.
Per veure la Xerrada: Aquí
 

Diumenge 22 Octubre 2017
Diumenge 22 d´Octubre - PORTES OBERTES ESPAI VIL·LA URÀNIA
Tal com s'avia anunciat avui hem anat a visitat les instal·lacions del nou Centre Cívic Vil·la Urània,  al número 29 del carrer de Saragossa (Via Augusta). En Lluís Casamitjana i altres membres de la Junta ens han explicat com funcionaran les sales.
La històrica finca va ser l'observatori astronòmic de Josep Comas i Solà.
Es tracta d'un "portes obertes" coincidint amb el "48h BCN OPEN HOUSE" per conèixer les possibilitats de fer-hi xerrades i altres activitats en els espais interiors i també les terrasses des d'on es podran fer observacions astronòmiques diurnes o nocturnes del cel de Barcelona.

Per veure les fotos: Aquí

Diumenge 25 Juny 2017

El passat dijous dia 22 de juny. Pere Closas va parlar d'astronomia al programa "Construyendo Relaciones" de Radio Kanal Barcelona.

Per escoltar-lo premeu: Aquí

Feed RSS de notícies