Titular notícies
Dilluns 19 Juliol 2021
Concurs de Relats d’Astronomia - Memorial Ramon Rubio

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar  l’activitat  literària relacionada amb la nostra afició tant entre els socis d’ASTER com amb aquells que ho poden ser en un futur.
Un altre aspecte important és la socialització en un moment en què no podem relacionar-nos fàcilment de forma presencial.  Es tracta d’una experiència que esperem que sigui enriquidora i que si té els resultats esperats la podrem repetir cada any.
Els temes dels relats podran ser de temàtica oberta, tant de caire científic, com de ficció, lúdics, fantàstics, etc. El Jurat valorarà entre d’altres l’originalitat, l’escriptura formal i la temàtica dels relats que s’hi presentin.
A continuació es detallen les Bases de participació en català i castellà. Hi trobareu els terminis de presentació dels treballs, el premi/s que es donarà/n durant el Sopar de Nadal a més de la seva publicació en el Butlletí del quart trimestre de 2021.
Esperem que aquesta nova proposta tingui una participació àmplia entre tots vosaltres.
Gràcies per la vostra col·laboració en aquesta nova activitat. Ens ajudarà segurament a desvetllar capacitats i gaudis desconeguts. Animeu-vos!


Enllaç a les bases de participació en català
Enlace a las bases de participación en castellano

ASTER- Agrupació Astronòmica de Barcelona

 
 

Dimecres 28 Abril 2021

INSCRIU-TE AQUI
ACCEDEIX AL TEMARI

Del 12 de maig al 11 de juny,
ASTER, Agrupació Astronòmica de Barcelona, organitza ON-LINE, el 57è Curs d’Iniciació a l’Astronomia. Aquesta edició del curs posa l’accent en donar, d´una manera planera i amena, una visió amplia, completa i actual de l´Astronomia en tots els seus àmbits, tant en el vessant teòric com en el pràctic.

El Curs va dirigit a qualsevol persona interessada per l’Astronomia, sigui quin sigui el seu nivell previ de coneixements sobre la matèria.

L’horari de les classes teòriques on-line, seran de 19 a 20h aproximadament.

El nombre de places, no està limitat en principi, llevat de causes externes ocasionals que així ho aconsellessin.Per veure el temari, preus i més informació:  premeu aquí

La reserva de places es pot fer fins al 11 de maig enviant un missatge a despatx@aster.cat o també en el web: http://www.aster.cat/forms/CIni57


 

Dijous 19 Novembre 2020


Nou de trinca, acaba de sortir el calendari Aster per l'any 2021. Si vols gaudir de l'espectacle del cel des de la cuina o el menjador de casa teva, el tens a la teva disposició a la seu d’Aster dimarts i dijous, en horari d'obertura, de 19h a 21h, al preu de 8 €. Dóna una sorpresa a les teves amistats i regala un calendari amb vistes al cel. 

Moltes gràcies.
La Junta Directiva. 

Dissabte 26 Setembre 2020

Dissabte 26 de setembre - Observació de la Lluna

Amb motiu del "international Observe the Moon Night", farem una observació pública de la lluna de 21h a 22h 
Degut a la situació actual, no serà una sortida, sinó una observació online.
Connexió a: https://www.youtube.com/watch?v=4SDNPVqnlNE
Com sempre, l'observació està condicionada per la meteorologia.


Dimecres 23 Setembre 2020


El proper dijous dia 24, amb motiu de les festes de la Mercè i com substitució del què es feia a Pça. Catalunya, la nostre sòcia Judith Ardèvol serà entrevistada per Ràdio Associa't a les 18:15 h., acte que s'emetrà per streaming a l'enllaç https://ajuntament.barcelona.cat/acciocomunitaria/ca/la-festa


NOVA HORA: 18h 

Feed RSS de notícies